Harvinaisten päivän komedia – Onnennumerot

29.2.2020 klo 16:00


astma #allergia #iho

Harvinaisten päivän komedia – Onnennumerot

La 29.2 klo 16, Lohjan teatteri, Suurlohjankatu 12

Vietämme harvinaisten päivää virkistäytymällä Lohjan teatterissa. Luvassa harvinaisen hauskaa komediaa. Perhe on pahin tai ainakin aika rasittava, kun rahasta on kysymys. Lottovoitto tuntuu lyhyimmältä tieltä onneen ja siksi höpsähtänyt mummo lottoaakin ahkerasti onnennumeroillaan. Kun päävoitto napsahtaa mummolle, sukulaiset sekoavat täysin. Mummon toiveesta olisi kaikkien ryhdistäydyttävä, mutta onnistuuko ahneiden ja hyvin erikoisten sukulaisten ryhtiliike ilman kommelluksia?

Kommelluksia, väärinkäsityksiä ja jekutuksia täynnä oleva komedia jatkaa viime keväänä hyväksi havaittua linjaa tuoda iloa ja valoa alkutalven ankeuteen. Näytelmää katsoessa herää kysymys, tuoko raha sittenkään onnea ja onko se suku aina kuitenkaan pahin?

Pääosassa: Anne Karhunen. Muissa rooleissa: Petri Puttonen, Merja Hukkanen, Minja Nätti, Mikis Jaakkola, Jarno Brännfors ja Jarno Muro.

Voit osallistua iltaan ystävän kanssa.

Tähän voi ottaa ystävän mukaan.

Jäsenhintainen lippu 17€ sisältäen kahvin ja kahvileivän. Ei jäsenen lippu 17€ tai väliaikatarjoilulla 23.50€.

Ilmoittaudu yhdistykseen Tytti Suomalainen etunimi.sukunimi@allergialohja.fi tai 045 2200 177. Maksu yhdistyksen tilille Länsi-Uudenmaan osuuspankki, FI96 5236 0420 2199 38, viite 20022.