Yhdistys

Yhdistyksen päämääränä on olla jäsenten, aktiivisten vapaaehtoistoimijoiden ja osaavien asiantuntijoiden muodostama näkyvä alueellinen vaikuttaja. Kannustamme allergiaa, astmaa ja ihotauteja sairastavia ja heidän läheisiään järjestäytymään. Mitä enemmän meitä on sitä paremmin voimme vaikuttaa.

Yhdistyksen perustehtävä on allergiaa, astmaa ja ihotauteja sairastavien terveyden edistäminen ja  elämänlaadun parantaminen.

Lisäämällä allergianäkökulman huomioon ottamista. Edistämällä selviytymistä eri elämänvaiheissa. Tukemalla kokonaisvaltaista hoitoa. Luomalla toiminta- ja vaikutusmahdollisuuksia jäsenille sekä vapaaehtois- ja vertaistoimijoille. Toimimalla alueellisena edunvalvojana.

Avoimet ovet kaikille allergioista, astmasta, ihosta ja jäsenyydestä kiinnostuneille.

Tule tutustumaan ja tuo ystäväsikin !

Yhdistyksen kotipaikka on Lohjan kaupunki ja sen toimialueena on Karkkilan, Lohjan,  Siuntion ja Vihdin kunnat.

Lohjan Seudun Allergia-, Iho- ja Astmayhdistys ry:n hallitus 2022

Maija-Liisa Jusenius  puheenjohtaja

Tytti Suomalainen      varapuheenjohtaja

Maire Malmstén         sihteeri, Nummelan alue

Tuula Petäys              asiantuntija, ihotautien ja allergologian erikoislääkäri,

yhdistyksen kunniajäsen

Ritva Väisänen           vertaistoiminta/ Virkkalan alue, arpajaiset

Marja Keränen           varajäsen, Karjalohja.

Kevätkokouskutsu

Lohjan Seudun Allergia-, Iho- ja Astmayhdistyksen sääntömääräinen kevätkokous

ti 22.3. klo: 17.00, Cafe Laurissa

Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat. Ilmoittaudu kokoukseen 19.3 mennessä info (ät) allergialohja.fi tarjoilujen varaamiseksi. Osallistujille yliherkkäpaita.

Kevätkokouksen esityslista

1. yhdistyksen puheenjohtaja, varapuheenjohtaja tai muu hallituksen jäsen avaa kokouksen

2. valitaan kokoukselle puheenjohtaja, sihteeri, pöytäkirjantarkastajat sekä ääntenlaskijat

3. todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

4. hyväksytään kokouksen esityslista

5. käsitellään tilinpäätös, joka käsittää toimintakertomuksen, tuloslaskelman ja taseen edelliseltä tilikaudelta

6. esitetään toiminnantarkastajien toimittamastaan tarkastuksesta antama lausunto ja päätetään tilinpäätöksen vahvistamisesta sekä päätetään vastuuvapauden myöntämisestä hallitukselle ja muille vastuuvelvollisille

7. valitaan liiton sääntöjen mukaiset edustajat Allergia-, Iho- ja Astmaliiton kokouksiin

8. Käsitellään muut mahdolliset asiat

9. kokouksen päättäminen

Tarvittaessa kokous järjestetään etäyhteydellä.

TERVETULOA VAIKUTTAMAAN!

Ota yhteyttä yhdistykseen, jos sinulla on kysyttävää kokoukseen ja kokousjärjestelyihin liittyen. p. 045 2200 177 tai tytti.suomalainen (at) allergialohja.fi

Tervetuloa!

Päivitetty 5.2.2022.

Viestit ja palautteet

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Tj. Tytti Suomalainen

045 2200 177, ma-pe klo 16 jälkeen.
etunimi.sukunimi@allergialohja.fi

Lohjan Seudun Allergia-, Iho- ja Astmayhdistys

_____________________

Facebook / Lohjan Yliherkät

Suljettu vertaisryhmä

__________________

Allergia-, Iho- ja Astmaliitto Twitterissä

Yhdistyksen neuvonta jäsenille

Voit jättää soittopyynnön, jos haluat keskustella allergiaan ja astmaan liittyvissä kysymyksissä.

Kiirelliset avunpyynnöt kunnalliseen teveydenhuoltoon.