Yhdistys

Yhdistyksen päämääränä on olla jäsenten, aktiivisten vapaaehtoistoimijoiden ja osaavien asiantuntijoiden muodostama näkyvä alueellinen vaikuttaja. Kannustamme allergiaa, astmaa ja ihotauteja sairastavia ja heidän läheisiään järjestäytymään. Mitä enemmän meitä on sitä paremmin voimme vaikuttaa.

Yhdistyksen perustehtävä on allergiaa, astmaa ja ihotauteja sairastavien terveyden edistäminen ja  elämänlaadun parantaminen.

Lisäämällä allergianäkökulman huomioon ottamista. Edistämällä selviytymistä eri elämänvaiheissa. Tukemalla kokonaisvaltaista hoitoa. Luomalla toiminta- ja vaikutusmahdollisuuksia jäsenille sekä vapaaehtois- ja vertaistoimijoille. Toimimalla alueellisena edunvalvojana.

Avoimet ovet kaikille allergioista, astmasta, ihosta ja jäsenyydestä kiinnostuneille.

Tule tutustumaan ja tuo ystäväsikin !

Yhdistyksen kotipaikka on Lohjan kaupunki ja sen toimialueena on Karkkilan, Lohjan,  Siuntion ja Vihdin kunnat.

Lohjan Seudun Allergia-, Iho- ja Astmayhdistys ry:n hallitus 2022

Maija-Liisa Jusenius  puheenjohtaja

Tytti Suomalainen      varapuheenjohtaja

Maire Malmstén         sihteeri, Nummelan alue

Tuula Petäys              asiantuntija, ihotautien ja allergologian erikoislääkäri,

yhdistyksen kunniajäsen

Ritva Väisänen           vertaistoiminta/ Virkkalan alue, arpajaiset

Marja Keränen           varajäsen, Karjalohja.

Syyskokouskutsu

ti 15.11. klo: 18.00, Cafe Laurissa

Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat. Ilmoittaudu kokoukseen 11.11 mennessä info (ät) allergialohja.fi tai alla olevalla lomakkeella tarjoilujen varaamiseksi. Osallistujille yliherkkäpaita.

Syyskokouksen esityslista

1. Yhdistyksen puheenjohtaja tai varapuheenjohtaja avaa kokouksen.

2. Valitaan kokoukselle puheenjohtaja, sihteeri, pöytäkirjantarkastajat sekä ääntenlaskijat

3. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

4. Hyväksytään kokouksen esityslista

5. Hyväksytään yhdistyksen toimintasuunnitelma vuodelle 2023

6. Määrätään yhdistyksen jäsenmaksujen suuruus vuodelle 2023

7. Määrätään kannatusjäsenmaksu vuodelle 2023

8. Hyväksytään yhdistyksen talousarvio vuodelle 2023

9. Päätetään yhdistyksen hallituksen vahvuus kaudelle 2023 - 2024

10. Valitaan hallituksen jäsenet kaudelle 2023 – 2024 erovuoroisten tilalle ja 1 – 2 varajäsentä vuodeksi.

11. Valitaan tilikaudelle 2023 yksi toiminnantarkastaja ja yksi varatoiminnantarkastaja

12. Yhdistyksen kokouskutsutavasta päättäminen

13. Muut asiat

14. Kokouksen päättäminen

TERVETULOA VAIKUTTAMAAN!

Ota yhteyttä yhdistykseen, jos sinulla on kysyttävää kokoukseen ja kokousjärjestelyihin liittyen. p. 045 2200 177 tai tytti.suomalainen (ät) allergialohja.fi

Päivitetty 17.9.2022

Viestit ja palautteet

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Tj. Tytti Suomalainen

045 2200 177, ma-pe klo 16 jälkeen.
etunimi.sukunimi@allergialohja.fi

Lohjan Seudun Allergia-, Iho- ja Astmayhdistys

_____________________

Facebook / Lohjan Yliherkät

Suljettu vertaisryhmä

__________________

Allergia-, Iho- ja Astmaliitto Twitterissä

Yhdistyksen neuvonta jäsenille

Voit jättää soittopyynnön, jos haluat keskustella allergiaan ja astmaan liittyvissä kysymyksissä.

Kiirelliset avunpyynnöt kunnalliseen teveydenhuoltoon.